Visvijver

Op loopafstand van de camping

Het grote pluspunt van onze camping is de visvijver aan de overkant van de weg. Op loopafstand ligt hier een schitterend stukje natuur waar u heerlijk kunt vissen. Dé visvijver van Baarle waar u kunt genieten van de rust en natuurschoon. U kunt hier prima vissen op verschillende mooi aangelegde visplekken. Visvergunningen kunnen bij het VVV kantoor in Baarle worden verkregen.

Natuurlijk zijn er rondom het meer verschillende wandelroutes te lopen die met het uitzicht op de rustgevende visvijver gegarandeerd een succes zijn.

baarle nassau visvijver

Baarle-Nassau

Een schitterende plaats in de Kempen

Baarle Nassau

De Paddock ligt vlakbij Baarle. Het grensdorp Baarle-Nassau/Hertog is uniek vanwege de Belgische en Nederlandse enclaves en de winkels zijn er op zondag geopend, wat garant staat voor een gezellige sfeer. Baarle is een toeristisch dorp waar de grens van België continu doorheen loopt. Er is van alles te beleven voor degenen die activiteit zoeken. Beter nog is de schitterende bosrijke omgeving waar Baarle zich in bevindt. Laat u informeren over de historische wandel- en fietsroutes of voel zelf wat de bossen met u doen.

De ligging van het park binnen de bosrijke driehoek Breda-Tilburg-Turnhout, De Groene Driehoek, maakt dat Kampeer- en Chaletpark De Paddock ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar gezellige steden, kleine Brabantse dorpjes, mooie natuurgebieden en pretparken zoals de Efteling, Bobbejaanland en Beekse Bergen.

Wandelen & Fietsen

Een landschap dat uitnodigt tot bezoek

Baarle is omgeven door veel natuurschoon en vooral het beekgebied staat bekend om haar rijke flora en fauna. Hier vormen heidevelden, akkers, landgoederen, bossen en vennetjes een landschappelijk geheel dat uitnodigt tot bezoek.

Vele wandelwegen, fietspaden en romantische weggetjes maken dit gebied tot een geliefd vakantiegebied. Veel prachtige fietsroutes starten of lopen dwars door Baarle Nassau, zodat u na een dagje fietsen heerlijk uit kunt rusten op ons park. Wij informeren u graag nader over de omgeving en de wandel- en fietsroutes!

Activiteiten

Genoeg te doen in de omgeving

Tennis

Bent u wat actiever ingesteld dan kunt u vissen in de fraaie visvijver of terecht op het sportveld of het nabij gelegen sportcomplex / zwembad. Aan de kinderen is ook gedacht, voor hen zijn er op diverse locaties speeltoestellen, een zandbak en een dierenweide. Op het terrein is een recreatieruimte aanwezig waar mogelijkheden zijn voor leuke activiteiten voor jong en oud. Ook een potje tennissen behoort tot de mogelijkheden. In de buurt:

  • Sauna

  • Tennis

  • Visvijver

  • Zwembad

Partners