UITBREIDING

65 nieuwe luxe recreatiewoningen

De Paddock: Recreëren in zijn meest luxe vorm

Kampeer- en Chaletpark de Paddock realiseert naast het bestaande recreatiepark een volledig nieuw chaletpark. De recreatiewoningen worden gerealiseerd van een zeer hoog kwaliteitsniveau. We hebben diverse showmodellen staan voor een bezichtiging, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Het chaletpark is 365 dagen per jaar geopend voor recreatiedoeleinden, waarbij rust, ruimte en privacy de centrale thema’s vormen.

De c.a. 65 recreatiewoningen uit de eerste fase zijn op te splitsen in bos- en waterpercelen. Een prachtig gebied, omsloten door bossen en velden en gelegen op luttele minuten lopen van het centrum van Baarle-Nassau. Aan de rand van deze uitbreiding de riante 400m2 grote bospercelen. In het midden een prachtige vijver, met daar rondom heen een aantal exclusieve waterpercelen. Kopers maken de keuze uit een L-vormig, enkel- of dubbel chalet met ruimte voor een eigen parkeerplaats. “Om een hoog kwaliteitsniveau te garanderen, kiezen wij voor uniformiteit in de uitstraling van de recreatiewoningen, de tuinafscheidingen, de straatverlichting, etc. Naar wens laten wij de gewenste recreatiewoningen op maat bouwen, zodat dit voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

Samenwerking Recreatiechalet Nederland & Zorgchalet Nederland

Door onze samenwerking biedt Chaletpark De Paddock de mogelijkheid te kiezen voor een specifiek op maat gemaakte zorgchalet. Deze voldoet dan aan al uw persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra brede toegangsdeuren, drempelvrije indeling en toegang tot terras, een antislip douchebak en vloertegels, veiligheidsbeugels, in hoogte aangepaste keuken en toilet. “Wij bieden géén zorgpakket aan, maar willen ouderen en rolstoelgebruikers wel de kans bieden hier heerlijk te recreëren.

Alle voordelen op een rij

  • Rust, ruimte en privacy in een prachtige bosrijke omgeving
  • Ruime bos- en waterkavels van c.a. 400 m2 met eigen parkeerplaats
  • Keuze uit diverse modellen recreatiewoningen
  • Uniforme uitstraling voor een prachtig chaletpark
  • 365 dagen per jaar geopend voor recreatiedoeleinden
  • Maatwerk chalets met kwaliteit van woningbouw
  • Zorgchalet op maat mogelijk