UITBREIDING

De Paddock: het nieuwste veld

Kampeer- en Chaletpark de Paddock realiseert op het bestaande recreatiepark een volledig nieuw chaletpark, het N-veld (zie ook de plattegrond hieronder). De recreatiewoningen op dit veld zijn allemaal van een hoog kwaliteitsniveau. U kunt hierbij kiezen uit jong gebruikte en volledig nieuwe chalets voor zowel 4- als 6-personen. Vraag naar onze uitgebreide verkoopinformatie of plan een bezichtiging, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

 

Losse jaarplaatsen

Wilt u liever een plek op het bestaande park, en/of wilt u uw eigen stacaravan meenemen? Hier zijn sporadisch plekken voor beschikbaar, hiervoor kunt u zich opgeven voor de wachtlijst. Hou er rekening mee dat het park bezig is met een kwaliteitsslag en dat er daardoor hoge eisen aan uw stacaravan gesteld worden. Heeft u een toercaravan? Overweeg dan eens onze jaarplaatsen speciaal voor toercaravans, een unieke mogelijkheid!

 

Een nieuw vakantiepark

In 2023 is de Paddock begonnen met de ontwikkeling van een geheel nieuw, luxe vakantiepark, op de plattegrond aangegeven met ‘Fase 1 herontwikkeling’. In 2024 zullen de eerste vakantiewoningen opgeleverd worden. Deze zijn beschikbaar voor verkoop en verhuur. Er is een speciale projectwebsite beschikbaar op www.hof-van-nassau.nl. Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief en dan houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Waar wij voor staan

  • Rust, ruimte en privacy in een bosrijke omgeving
  • Ruime kavels tot wel 400 m2 met mogelijkheid eigen parkeerplaats
  • Keuze uit diverse modellen recreatiewoningen, gebruikt en nieuw
  • Hoge kwaliteitsstandaard en uniforme uitstraling
  • 365 dagen per jaar geopend
  • Maatwerk mogelijk